intTypePromotion=3

LUYỆN THI ANH VĂN TN- ĐH NĂM 2011 – ĐỀ 4

Chia sẻ: Thanh Cong | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:4

0
35
lượt xem
3
download

LUYỆN THI ANH VĂN TN- ĐH NĂM 2011 – ĐỀ 4

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Tham khảo tài liệu 'luyện thi anh văn tn- đh năm 2011 – đề 4', tài liệu phổ thông, ôn thi đh-cđ phục vụ nhu cầu học tập, nghiên cứu và làm việc hiệu quả

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: LUYỆN THI ANH VĂN TN- ĐH NĂM 2011 – ĐỀ 4

  1. LUYỆN THI ANH VĂN TN- ĐH NĂM 2011 – ĐỀ 4 I. PRONUNCIATION (1,25 ms ) Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others 1. a. endangered b. destroyed c. damaged d. provided 2. a. identify b. primary c. seriously d. biodiversity Choose the word that has the main stress placed differently from that of the others . 3. a. detective b. romantic c. history d. adventure 4. a. drainage b. biology c. explore d. contaminate 5. a. understand b. industry c.character d. wonderful II. MULTIPLE CHOICE (2.75 ms) Choose the best option 6. After he …………………….., there were a lot of changes at his factory. a. retire b. had retired c. retires d. has retired 7. _________________ is the protection of environment and natural resources. a. Survival b. Commerce c. Conservation d. Extinction 8. Keep quiet. You _________________ talk so loudly in here. I am studying. a. may b. must c. might d. mustn't 9. A _____ is a story long enough to fill a complete b ook, in which the characters and events are usually imaginary. a. pleasure b.review c. page d. novel 10. The flowers in the garden ………………….everyday. a. must water b. can water c. must be watered d. should water 11. Books are a wonderful source ________ knowledge and pleasure. a. with b. of c. in d. about 12. He is a good teacher in this city, _________ everyone admires him. a. so b. because c. however d. though 13. Smoking cigarettes_____________________ in public plac es. a. should ban b. are banned c. should be banned d. have been banned 14. This letter_________________ by e- mail. a. can send b. can be sent c. can being sent d. can be send 15. It started to rain;_____________we decided to stay at home to watch TV. a. but b. however c. though d. therefore 16. To ________ a desert is a danger activity which requires careful preparation for risks. a. comprise b. circle c. remain d. explore Answer 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 III. READING Fill in each gap with one suitable word provided (2.5ms) species – construction – driven – danger – with – destruction – increased – commercial – identify – chemicals
  2. Endangered species are plant and animal species which are in . ( 1 )………………. of extinction. Over 8,300 plant species and 7,200 animal species around the globe are threatened ..(2 )…… extinction, and many thousands more become extinct each year before biologists can ..(3)………..…them. The primary causes of ……….….(4 )..extinction are habitat ( 5) ……..…..commercial exploitation and pollution. The drainage of wetlands, cutting of forests, urbanization and dam…(6 )………….….have destroyed or seriously damaged natural habitats. Since the 1600s, worldwide .(7 )………….exploitation of animals for food and other products has seriously reduced the number of rare species. Toxic ..(8)………..…..in the air and land, contaminated water and ( 9)…………. water temperatures have also ..(10 ) ………many species to the verge of extinction. Answer: 1........................................2……………………3…………………….4………………… 5………………………...6…………………….7…………………….8………………… 9………………………..10………………………. IV. WRITING Turn these sentences into the passive voice: (2,5ms ) 1. The firm will produce a lot of foods and drinks nex t month. ……………………………………………………………………………………………. 2. You must clean the window before you paint it. ……………………………………………………………………………………………. 3. Nobody can solve the mystery. ……………………………………………………………………………………………. 4. You shouldn’t eat the fruits imported from C hina. …………………………………………………………………………………………… 5. People believe that she could speak three foreign languages when she was a student. She……………………………………………………………………………………… V.SPEAKING Complete the following conversation: (1ms) A. …………………………………………………………………? B.At the moment ? Well, I’m reading a book of poems. They were written by Robert Burns. A …………………………………………………………………..? B. No, in Vietnamese. They were translated by Thai Ba Tan. _______________The end___________ Ngöôøi ra ñeà: Nguyeãn Sao Ngaøy ra ñeà:20 - 01-2011 Ñeà kieåm tra 45 phuùt Moân Tieáng Anh Tuaàn kieåm tra: 24 Tieát PPCT:70 Họ và tên:……………………………………….Lớp 12………..Điểm
  3. ĐỀ B Học sinh trả lời phần trắc nghiệm vào các ô bên dưới I. MULTIPLE CHOICE (2.75 ms) Choose the best option 1. After he …………………….., there were a lot of changes at his factory. a. retire b. has retired c. retires d. had retired 2. _________________ is the protection of environment and natural resources. a. Conservation b. Commerce c.Survival d. Extinction 3. Keep quiet. You _________________ talk so loudly in here. I am studying. a. must b. may c. mustn't d.might 4. A _____ is a story long enough to fill a complete book, in which the characters and events are usually imaginary. a. pleasure b.review c. page d. novel 5. The flowers in the garden ………………….everyday. a.must be watered b. can water c. must water d. should water 6. Books are a wonderful source ________ knowledge and pleasure. a. with b. of c. in d. about 7. He is a good teacher in this city, _________ everyone admires him. a. however b. because c. so d. though 8. Smoking cigarettes_____________________ in public places. a. should ban b. are banned c. have been banned d.should be banned 9. This letter_________________ by e- mail. a. can send b. can be sent c. can being sent d. can be send 10. It started to rain;_____________we decided to stay at home to watch TV. a. therefore b. however c. though d.but 11. To ________ a desert is a danger activity which requires careful preparation for risks. a. comprise b.explore c. remain d. circle II. PRONUNCIATION (1,25 ms ) Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others 12. a. endangered b. provided c. damaged d.destroyed 13. a. seriously b. primary c. identify d. biodiversity Choose the word that has the main stress placed differently from that of the others . 14. a. detective b. romantic c. adventure d. history 15. a.explore b. biology c.drainage d. contaminate 16. a. understand b. industry c.character d. wonderful Answer 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ĐÁP ÁN ĐỀ A Trắc nghiệm 1.d 2.a 3.c 4.a 5.a 6.b 7.c 8.d
  4. 9.d 10.c 11.b 12.a 13.c 14.b 15.d 16.d Tự luận III.Đọc hiểu: Mỗi từ đúng 0.25 điểm 1.danger 2.with 3.identify 4.species 5.destruction 6.construction 7.commercial 8.chemicals 9.increased 10.driven IV. Mỗi câu viết đúng 0.5 điểm 1.A lot of foods and drinks will be produced by the firm next month . 2. The window must be cleaned before it is painted. 3. The mystery can’t be solved. 4. The fruits imported from China shouldn’t be eaten. 5. She is believed to have been able to speak three foreign languges when she was a student V.Mỗi câu đúng 0.5 điểm 1. What are you reading now ? 2.Do you read them in English ? ( Are you reading them in English? ) ĐÁP ÁN ĐỀ B Trắc nghiệm 1.d 2.a 3.c 4.d 5.a 6.b 7.c 8.d 9.b 10.a 11.b 12.b 13.c 14.d 15.c 16.a Tự luận (Như đề A )

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản