intTypePromotion=3

Đề kiểm tra giữa HK2 môn Tiếng Anh 8 năm 2017-2018 có đáp án - Trường THCS Lương Tâm

Chia sẻ: Linh Linh | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:3

0
17
lượt xem
7
download

Đề kiểm tra giữa HK2 môn Tiếng Anh 8 năm 2017-2018 có đáp án - Trường THCS Lương Tâm

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Nhằm giúp các bạn học sinh đang chuẩn bị bước vào kì thi có thêm tài liệu ôn tập, TaiLieu.VN giới thiệu đến các bạn Đề kiểm tra giữa HK2 môn Tiếng Anh 8 năm 2017-2018 có đáp án - Trường THCS Lương Tâm để ôn tập nắm vững kiến thức. Chúc các bạn đạt kết quả cao trong kì thi!

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Đề kiểm tra giữa HK2 môn Tiếng Anh 8 năm 2017-2018 có đáp án - Trường THCS Lương Tâm

PHÒNG GD&ĐT HUYỆN LONG MỸ CỘNG HOÀ XÃ HỘI CHỦ NGHĨA VIỆT NAM<br /> TRƢỜNG THCS LƢƠNG TÂM<br /> Độc lập – Tự do – Hạnh phúc<br /> ––––<br /> ––––––––––––––––––––––––<br /> HỌ VÀ TÊN:............................................<br /> LỚP: ...........<br /> ĐỀ THI KIỂM TRA CHẤT LƢỢNG GIỮA HỌC KỲ 2<br /> Môn: TIẾNG ANH 8<br /> ĐIỂM<br /> Năm học: 2017 – 2018<br /> (Thời gian làm bài 45 phút)<br /> I. Choose the best answer: (3ms)<br /> 1. It’s easy for me _________ this exercise.<br /> A. do<br /> B. to do<br /> C. doing<br /> 2. We're looking forward to_________ from you earlier.<br /> A. see<br /> B. seeing<br /> C. saw<br /> 3. Do you mind if I_________ a photo?<br /> A. take<br /> B. took<br /> C. taking<br /> 4.Don’t give the victim any food or drink if he or she gets________.<br /> A. fainting<br /> B.shock<br /> C.burn<br /> 5. Would you mind ________out your cigarette - No, of course not.<br /> A. put<br /> B. putting<br /> C. to put<br /> <br /> D. did<br /> D. be seeing<br /> D. will take<br /> D.cold<br /> D. is putting<br /> <br /> 6. It's very kind________you to help me.<br /> A. for<br /> <br /> B. at<br /> <br /> C. off<br /> <br /> D. of<br /> <br /> 7. Would you mind________I smoked here.<br /> A. When<br /> B. that<br /> C. if<br /> D. for<br /> 8. I open the window so as ______ let fresh air in.<br /> A. to<br /> B. at<br /> C. in<br /> D. on<br /> 9. She arrived early ___________ order to get a good seat.<br /> A. on<br /> B. in<br /> C. to<br /> D. at<br /> 10. Used paper is collected and _______ to factories.<br /> A. sent<br /> B. sending<br /> C. send<br /> D. to<br /> 11. Farmers collect household and the garden waste to make……………<br /> A. compose<br /> B. compost<br /> C. compound<br /> D. pipes<br /> 12. Would you mind if I sat here? – I’d rather ……………<br /> A. you didn’t<br /> B. didn’t you<br /> C. you don’t<br /> D. don’t you<br /> II. Find the mistakes in the following sentences: (2ms)<br /> 1. The glass pieces is dried completely.<br /> A<br /> B<br /> C<br /> D<br /> 2. It is important to following the directions.<br /> A<br /> B<br /> C<br /> D<br /> <br /> 3. Cool the burns immediately in as to minimize tissue damage.<br /> A<br /> B<br /> C<br /> D<br /> 4. Do you mind if I took a photo? – Not at all.<br /> A<br /> B<br /> C<br /> D<br /> III.Reading:<br /> Read the passage and do the tasks follow.<br /> Tan went to visit his grandparents in the countryside last week. On the way to his<br /> grandparents’ village, he saw a horrible traffic accident. A young man aged about 25 was<br /> crashed by a lorry. His motorbike was lying under the lorry when Tan arrived at the<br /> scene. The young man was already carried to nearby hospital, but his motorbike was still<br /> trapped under the lorry. A witness to the accident said that the young man must have<br /> drunk because he had driven at very high speed before the accident happened. The<br /> passengers on Tan’s coach began talking about traffic accidents. All of them came to<br /> conclusion that most of accidents are caused by careless driving or alcoholic consuming.<br /> True/ False Statements (2 ms)<br /> 1. ______ Tan went to visit his grandparents in the countryside last week.<br /> 2. ______ He saw a wedding on the way to his grandparents’s village.<br /> 3. ______ The young man was already carried to nearby hospital.<br /> 4. ______ All accidents are caused by careless driving or alcoholic consuming.<br /> IV.Writing:<br /> Complete the second sentence so that it has the same meaning to the first ( 3ms)<br /> 1. People speak English in many countries.<br />  English ..................................................................................<br /> 2. Would you mind if I took a photo?<br />  Do you mind if ................................................................<br /> 3. Could you tell me how to go to the police station ?<br />  Would you mind……………………………………………………………………………….?<br /> 4. Miss Lan will buy this car.<br />  This car…………………………………………………<br /> 5. Would you mind sitting here?<br />  Do you mind ………………………………………………?<br /> 6. I did a test yesterday.<br />  A test …………………………………………………….<br /> .<br /> -The end-<br /> <br /> ĐÁP ÁN ĐỀ KIỂM TRA GIỮA HỌC KÌ II LỚP 8<br /> I.<br /> Mỗi câu đúng đƣợc 0,25 điểm:<br /> 1. B 2.B 3.A 4.B 5.B 6.D 7.C 8.A 9.B 10.A 11.B 12.A<br /> II. Mỗi câu đúng đƣợc o,5 điểm:<br /> 1.B 2.B 3.D 4.B<br /> III. Mỗi câu đúng đƣợc 0,5 điểm:<br /> 1.T 2.F 3.T 4.F<br /> IV. Mỗi câu đúng đƣợc 0,5 điểm:<br /> 1. English is spoken in many countries.<br /> 2. Do you mind if I take a photo?<br /> 3. Would you mind telling me how to go to the police station?<br /> 4. This car will be bought by Miss Lan.<br /> 5. Do you mind sitting here?<br /> 6. A test was done yesterday by me.<br /> <br /> Lƣơng Tâm, ngày 05 tháng 3 năm 2018<br /> Ngƣời ra đề<br /> <br /> Nguyễn Thị Huỳnh Hoa<br /> <br />

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

YOMEDIA
Đồng bộ tài khoản