intTypePromotion=1
ADSENSE

Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 6 năm 2020-2021 có đáp án - Sở GD&ĐT Nam Định

Chia sẻ: Wang Li< >nkai | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:3

9
lượt xem
0
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Xin giới thiệu tới các bạn học sinh tài liệu "Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 6 năm 2020-2021 có đáp án - Sở GD&ĐT Nam Định", luyện tập giải đề sẽ giúp các bạn ôn tập kiến thức dễ dàng hơn và nắm các phương pháp giải bài tập nhằm chuẩn bị thật tốt cho kì thi sắp diễn ra. Mời các bạn cùng tham khảo!

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 6 năm 2020-2021 có đáp án - Sở GD&ĐT Nam Định

  1. PART D. WRITING (2.0 POINTS) SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO ĐỀ KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG HỌC KỲ II I. Rewrite the second sentence so that it stays the same meaning as the first NAM ĐỊNH NĂM HỌC 2020-2021 Phòng khảo sát số: one. (1.0 point). ………… 0. The pen is under the book. ĐỀ CHÍNH THỨC Số báo danh Môn: TIẾNG ANH – Lớp 6 THCS The book is on the pen. Thời gian làm bài: 60 phút 1. There are three interesting films on VTV3 today. Đề khảo sát gồm 04 trang Today, VTV3 has_________________________________________________. Điểm bài khảo sát Họ tên, chữ ký của giám khảo Số phách Số phách Bằng số Bằng chữ Do hội đồng chấm ghi. Do hội đồng chấm ghi 2.We make the air dirty because we use the car all the time. 1. ........................................... If we use________________________________________________________. 2. ........................................... 3. Nobody in my class is more intelligent than Frank. Lưu ý: Học sinh làm bài trực tiếp vào tờ đề này.  Frank is________________________________________________________. Học sinh trường THCS: :…............................................................. Nơi sinh: …………………………………………………..……… Ngày sinh: …………………………………………………….….. Họ và tên thí sinh: ………………………………………..……..... 4. Simon is very good at basketball. PART A: LISTENING (2.0 POINTS)  Simon plays_____________________________________________________. 5. I last saw Ann six months ago. Hướng dẫn phần nghe hiểu: Môn: Tiếng Anh LỚP 6  I haven’t _______________________________________________________. - Nội dung nghe gồm 2 phần, mỗi phần học sinh được nghe 2 lần, đĩa CD tự chạy 2 lần. - Hướng dẫn làm bài chi tiết cho học sinh đã có trong đĩa nghe. II. Write a paragraph (about 60- 80 words) about the sport you like. (1.0 - Mở đầu và kết thúc phần nghe có tín hiệu nhạc. point). You can use the suggestions below. - What’s the name of the sport? I. Listen and tick (√) the correct answer (A, B, or C) for each question from 1-5. There’s - Why do you like it? an example at the beginning. (1.0 point) - How often do you play it? Example: How many people were at the meeting? - Who do you often play it with? A. 3 B. 13 √ C. 30 - When do you often play it? 1. What music will they have at the party? ...................................................................................................................................... 1…................................................................................................... A. guitar B. piano C. new CDs 2…................................................................................................... Họ tên, chữ ký của 2 giám thị ...................................................................................................................................... ...................................................................................................................................... 2. When will the man go on holiday? ĐỀ KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG HỌC KỲ II ...................................................................................................................................... A. June B. July C. August ...................................................................................................................................... 3. What will the weather be like tomorrow? Năm học: 2020– 2021 ...................................................................................................................................... A. sunny B. cold and windy C. rainy ...................................................................................................................................... 4. What colour is Mary's coat? ...................................................................................................................................... A. yellow B. blue C. brown ...................................................................................................................................... 5. What did the woman repair? ...................................................................................................................................... ……………………………………………………………………………………………… A. chair B. broken shelf C. table ........THE END....... Trang 1/4 Trang 4/4
  2. II. Listen to Paul talking to a friend about his family. What does each person do? Match the person with the job you hear. Write the letters next to the numbers II. Supply the correct form of the verbs in parentheses (1.0 point). from 1-5 as the example (1.0 point) 1. It (be) a great film in 2001. 2. He (read) that novel many times before. PEOPLE JOB 3. She must (get up) early. 0. Sally E A. bank clerk 4. They (be) staying at home now. 1. Bill B. doctor 5. If I go to Ha Noi, I (visit) my old teacher. 2. David C. teacher PART C: READING (3.0 POINTS) I . Read the passage carefully, then answer the questions. (2.0 points) 3. Paul's mother D. student Peter lives in a house near the sea. It’s an old house, about 100 years old, and it’s very small. There are two bedrooms upstairs but no bathroom. The bathroom is 4. Paul's father E. writer downstairs next to the kitchen and there’s a living room where there is a lovely 5. Paul F. stopped worker fireplace. There’s a garden in front of the house. The garden goes down to the beach and in spring and summer there are flowers everywhere. Peter lives alone with his dog, Boxer, but they have a lot of visitors. Their city friends often stay with them. PART B. LANGUAGE FOCUS (3.0 POINTS) Peter loves his house for many reasons: the garden, the flowers in summer, the fire Thí sinh không viết vào phần gạch chéo này I. Circle the best answer A, B, C, D to complete the following sentences in winter, but the best thing is the view from his bedroom window. Peter is thinking (2.0 points). of a new house in the future with the help of Robots. 0. I ______ a student. Answer the questions: A. be B. is ©. am D. are 1. How old is Peter’s house? 1. ______ Nam Dinh football club is not the best in Vietnam, its fans are the most ……………………………………………………………………………… wonderful. A. Because B. Although C. But D. And 2. How many rooms are there upstairs? 2. Yesterday, I ______ to a souvenir shop near the exit of the aquarium. ……………………………………………………………………………… A. go B. gone C. went D. goes 3. What is there in front of the house? 3. He ______ in the same house since 1975. ……………………………………………………………………………… A. has lived B. is living C. lived D. had lived 4. Lan was very hungry. She ate some ______. 4. What’s the dog’s name? A. tea B. coffee C. beef noodles D. lemonade ……………………………………………………………………………… 5. We might have a ______ TV to watch TV programs from space. 5. Does Peter want a modern house in the future? A. wireless B. remote C. automatic D. local ……………………………………………………………………………… 6. My birthday is ______ February 2nd. A. in B. on C. at D. since II. Read the following paragraph and choose the suitable word to fill in each blank. There is an extra word. (1.0 point). 7. She always comes to class on time. She is never ______ for class. A. late B. early C. free D. nervous in good expensive week oldest lot is 8. ______ time is it? - It’s five o’clock. Hoi An is one of the (0) oldest towns in Viet Nam. It (1) _____________ on the A. How B. Where C. When D. What lower section of the Thu Bon river. It is a very beautiful town with a (2) 9. In the future, machines ______ all the work for us. A. are doing B. will do C. were doing D. do _____________ of colour lanterns which are hung around the town. Hoi An is 10. Ho Chi Minh City is ______ city in Vietnam. famous for one-day tailoring. Customers order clothes (3) _____________ the A. larger B. the most large C. the largest D. more large morning and get them in the evening. The price is not really (4) _____________. If you want to find the place of the old time, Hoi An is a (5) _____________ choice. Trang 2/4 Trang 3/4
  3. O O O C C NAM ỊNH C 0 0 – 2021 HƯỚN ẪN HẤM MÔN ẾN ANH - LỚP 6 PART A: LISTENING (2.0 POINTS) I. MTC. (1 point) - 0,2 point for each correct answer. 1.C 2.B 3.B 4.A 5.B II. Matching. (1 point) - 0,2 point for each correct answer. 1. D (student); 2. C (teacher); 3. F (stopped worker) 4. B (doctor); 5. A. (bank clerk) PART B. LANGUAGE FOCUS (3.0 POINTS) I. MTC (2.0 points) - 0,2 point for each correct answer. 1. B 2. C 3. A 4. C 5. A 6. B 7. A 8. D 9. B 10. C II. Verb-form (1.0 point). - 0,2 point for each correct answer. 1. was 2. has read 3. get up 4. are 5. will visit PART C: READING (3.0 POINTS) I . Read and answer the questions (2.0 points) - 0,4 point for each correct answer. 1. Peter’s house/ His house is about 100 years old. It is about 100 years old./ About 100 years old./ About 100 2. There are two/ 2 bedrooms (upstairs)./ There are two/ 2 rooms (upstairs)./ There are two/ 2 (upstairs)./ Two/2. 3. here’s a garden in front of the house./ here is a garden in front of the house./ There is a garden./ A garden. 4. he dog’s name is Boxer./ ts name is Boxer/ t is Boxer./ Boxer. 5. Yes./ Yes, he does. II . Gap-fill. (1.0 point) - 0,2 point for each correct answer. 1.is 2. lot 3. in 4. expensive 5. good PART D. WRITING (2.0 POINTS) I. Sentence-tranformation (1.0 point) - 0,2 point for each correct answer. 1. Today, VTV3 has three interesting films. 2. If we use the car all the time, we will make the air dirty. 3. Frank is the most intelligent (student/ person) in my class.. 4. Simon plays basketball very well. 5. haven’t seen Ann for six months. II. Write a paragraph (1.0 point). - Form: 0,1point - Ideas (5 supporting ideas): 0,5 point - Good coherence/ cohesion: 0,2 point - Good vocabularies/ structures: 0,2 point - The end - 1
ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
2=>2