intTypePromotion=1
Array
(
    [0] => Array
        (
            [banner_id] => 143
            [banner_name] => KM - Normal
            [banner_picture] => 316_1568104393.jpg
            [banner_picture2] => 413_1568104393.jpg
            [banner_picture3] => 967_1568104393.jpg
            [banner_picture4] => 918_1568188289.jpg
            [banner_picture5] => 
            [banner_type] => 6
            [banner_link] => https://alada.vn/uu-dai/nhom-khoa-hoc-toi-thanh-cong-sao-ban-lai-khong-the.html
            [banner_status] => 1
            [banner_priority] => 0
            [banner_lastmodify] => 2019-09-11 14:51:45
            [banner_startdate] => 2019-09-11 00:00:00
            [banner_enddate] => 2019-09-11 23:59:59
            [banner_isauto_active] => 0
            [banner_timeautoactive] => 
            [user_username] => minhduy
        )

)

Đề thi Tiếng Anh lớp 9 năm 2012-2013

Chia sẻ: Hoàng Thị Hương | Ngày: | Loại File: DOC | Số trang:4

0
564
lượt xem
178
download

Đề thi Tiếng Anh lớp 9 năm 2012-2013

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Đề thi Tiếng Anh lớp 9 năm 2012-2013 là tài liệu tham khảo bổ ích giúp các em ôn tập và củng cố kiến thức để làm tốt bài thi cuối năm môn Tiếng Anh.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Đề thi Tiếng Anh lớp 9 năm 2012-2013

  1. ONTHIONLINE.NET Đề sổ 1 Năm học 2012-2013 Lớp 9 Teacher: Phan Đình Hồng Nguyễn Hằng Chi secondary school I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others. (5 marks) 1. A. hear B. clear C. near D. tea 2. A. cleaned B. finished C. stopped D. washed 3. A. seen B. sit C. sure D. say 4. A. those B. thanks C. father D. brother 5. A. hat B. garden C. harm D. farm II. Rearrange the following sentences to make a complete conversation. The first one has been done for A. I don’t know but I’ll do anything. I’m good with my hands and I’m a hard worker. B. I’m going to ask you some questions, OK? What kind of jobs have you had? C. Thank you very much. D. Why did you leave it? E. What did you do there? F. Next, please! G. I used to cut sheets of plastic. H. My family moved to this city at the beginning of this year and I need to change my job. I. The last five years, I worked in a plastic factory. J. What do you want to do here? K. Why don’t you fill out an application in the office. It looks like we’re going to have an opening next week. I’ll call you. III. Choose the best answer from A, B, C, or D. (10 marks) 1. The house was very small ________ they enjoyed living there. A. but B. as C. because D. since 2. I’m really angry with her. She is always ________ so to me. A. says B. saying C. to say D. says 3. I don’t know many people in the neighborhood. I wish that I ________ more people. A. know B. have known C. will kow D. knew 4. It’s so hot today. Let’s go out for a drink, ________? A. will we B. do we C. should we D. shall we 5. The train will leave in five minutes so you ________ better hurry up. A. had B. should C. will D. would 6. I don’t remember ________ this machine. Can you show me how? A. however B. to operate C. how to operate D. whatever 7. Susan was very pleased ________ the birthday present her father gave her. A. of B. with C. from D. to 8. He’s a ________ drinker and can nearly always be found in the hotel bar. A. full B. strong C. heavy D. high 9. The novels ________by Mark Twain attract a lot of children. A. writing B. written C. being written D. to be written 10. Tim: Would you mind lending me your dictionary? Paul: ________. A. Yes, let’s B. Great C. No, of course not D. Yes. Here you are IV. Use the correct form of verbs in the brackets. (10 marks) 1. The children (1. make)________a lot of noise now. I (2. be) ________ afraid that they (3. wake up) ________ my father, who (4. sleep) ________ in the next room. 2. Peter: Where is Paul? Nam: I (5. not see) ________ him today. 3. Tom: Where were you at 8 o’clock last night? Mary: I (6. dance) ________ at my friend’s party. 4. Na's brother (7. buy) ________ this English book for her two weeks ago. She (8. like) ________it very much. 5. He asked me (9. clean) ________ these windows.
  2. 6. We (10. learn) ________ English since we were in grade 6. V. There is one mistake in each of the following sentences. Find and correct it. (8 marks) 1. During The Second World War, almost a third of a million people was killed. 2. Their father often takes them to the park for pleasure in Sunday mornings. 3. He is the only person which helped me a lot when I lived in Ky Son. 4. Life in the city is often noisy than in the country. 5. Lucky, Nga still had enough time to finish her test. 6. It is very interesting learning English. 7. The homeworks that your teacher assigned is due on Tuesday unless you have made prior arrangements to turn it in late. 8. Mr. Brown isn’t in his own car, he is driving someone else car. VI. Use the correct form of the given words to complete the following sentences. (8 marks) 1. Hanoi is much more ________ from Kuala Lumpur. DIFFERENCE 2. Mr John caused an accident yesterday. He drove very ________. CARE 3. Nowadays, many people are interested in saving money and ________ resources. NATURE 4. Ba is the ________ student in his class. GOOD 5. The ________ told us not to take reference books out of the school library. LIBRARY 6. Last Sunday afternoon, the students in class 9A walked up the ________ to visit MOUNTAINOUS the shrine of a Vietnamese hero. 7. The consumers want products that will work ________ and save money. EFFECT 8. Lan Anh is ________ because she misses her parents and friends very much. HAPPY VII. Read the passage and choose the best answer from A, B, C, or D. (5 marks) Parents send their children to school to prepare for the time when they grow up. Children learn their native language so that they will be able to communicate fluently with other people around them. Moreover, they can preserve the valuable culture and literature of their country. They learn foreign languages in order to benefit from other countries’ heritage. The more foreign languages they learn, the more benefits they get. Children also learn math to calculate, geography to know about nature, and history to know about human beings and historical events. Nearly everything they study at school has some practical uses in their life. 1. Parents send their children to school to ________. A. play better B. learn English C. prepare for their future D. make them grow up 2. Why do children have to learn their native language? A. To learn foreign languages. B. To communicate fluently with other people around them. C. To benefit from foreign countries’ heritage. D. To know about nature. 3. According to the passage, children learn history to know about ________. A. people and historical events B. practical uses in life C. events of the history D. the mankind 4. How many school subjects are mentioned in the passage? A. Five. B. Seven. C. Six. D. Four. 5. Most of the things children learn at school ________. A. are useless B. have no use C. are not necessary D. have some practical uses VIII. Complete the second sentence so that it has similar meaning to the first one. (10 marks) 1. The match couldn’t start because of the heavy snow. The heavy snow ...................................................................................................................................................................................... 2. My mother was a worker in a factory when she was young. My mother used .................................................................................................................................................................................. 3. You can improve your English by practicing speaking every day. If ................................................................................................................................................................................................................... 4. It was such an interesting novel that I read it again and again. The novel ................................................................................................................................................................................................. 5. Please don’t ask me such silly questions. Would you mind not ............................................................................................................................................................................ ? 6. "Is Phong Nha cave in Quang Binh province?”, Jane said to her friend. Jane asked.............................................................................................................................................................................................................. 7. Hung’s friends gave him a lot of gifts on his last birthday. 2
  3. Hung .................................................................................................................................................................................................................... 8. He started working as an actor ten years ago. He has ............................................................................................................................................................................................................ 9.It often took my mom half an hour to get to work by underground every morning last month. My mom spent............................................................................................................................................................................................... 10. Couldn’t you take a bus to the station this morning? Wasn’t ......................................................................................................................................................................................................... ? “ ĐÁP ÁN ĐỀ CHÍNH THỨC SECTION A: PHONETICS & SPEAKING I. Choose the words whose underlined part is pronounced differently from that of the others. (5*1 = 5 marks) 1. D 2. A 3. C 4. B 5. A II. Rearrange the following sentences to make a complete conversation. The first one has been done for you. (10*1 = 10 marks) 0. F 1. B 2. I 3. E 4. G 5. D 6. H 7. J 8. A 9. K 10. C SECTION B: VOCABULARY & GRAMMAR III. Choose the best answer from A, B, C, or D. (10*1 = 10 marks ) 1. A 2. B 3. D 4. D 5. A 6. C 7. B 8. C 9. B 10. C IV. Use the verbs in the brackets in their proper tenses. (10*1 = 10 marks) 1. are making 2. am 3. will wake up 4. is sleeping 5. haven’t seen 6. was dancing 7. bought 8. likes 9. to clean 10. have learned V. There is one mistake in each of the following sentences. Find and correct it. (8*1=8 marks) Mistake Correction Mistake Correction 1. was were 5. Lucky Luckily 2. in on 6. learning to learn 3. which who 7. The homeworks The homework 4. noisy noisier 8. someone else car someone else’s car VI. Use the correct form of the given words to complete the following sentences.(8*1=8 marks) 1. different 2. carelessly 3. natural 4. best 5. librarian 6. mountain 7. effectively 8. unhappy SECTION C: READING COMPREHENSION VII. Read the passage and choose the best answer from A, B, C, or D: (5*1 = 5 marks ) 1. C 2. B 3. A 4. A 5. D SECTION D: WRITING VIII. Complete the second sentence so that it has similar meaning to the first one. (10*1 = 10 marks) 1. The heavy snow prevented / stopped the match from starting. 2. My mother used to work / to be a worker in a factory when she was young. 3. If you practice speaking English every day, you can improve it 4. The novel was so interesting that I read it again and again. 5. Would you mind not asking me such silly questions? 6. Jane asked her friend if / whether Phong Nha cave was in Quang Binh province. 7. Hung was given a lot of gifts on his last birthday. 8. He has worked / has been working as an actor for ten years. 9. My mom spent half an hour getting to work by underground every morning last month. 10. Wasn’t it possible for you to take a bus to the station this morning? 3
  4. IX. Composition: (14 marks ) Total: 80/4 = 20 marks 4

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

YOMEDIA
Đồng bộ tài khoản