intTypePromotion=1
ADSENSE

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Lạc Long Quân (Chương trình 7 năm)

Chia sẻ: Gusulanshi Gusulanshi | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:3

26
lượt xem
1
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Lạc Long Quân (Chương trình 7 năm) là tài liệu tham khảo hữu ích dành cho giáo viên trong quá trình giảng dạy và phân loại học sinh. Đồng thời giúp các em học sinh củng cố, rèn luyện, nâng cao kiến thức môn tiếng Anh 11. Để nắm chi tiết nội dung các bài tập mời các bạn cùng tham khảo đề thi.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Lạc Long Quân (Chương trình 7 năm)

  1. SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO BẾN TRE ĐỀ KIỂM TRA CUỐI KỲ I NĂM HỌC 2020 - 2021 TRƯỜNG THPT LẠC LONG QUÂN Môn: TIẾNG ANH - Lớp: 11 (CT 7 năm) (Đề có 02 trang) Thời gian làm bài: 45 phút, không tính thời gian giao đề Mã đề: 01 Học sinh làm bài trực tiếp trên đề thi - Họ và tên:.................................. - Lớp: ............... SBD: ................ Phần nói ……................. Phần viết ……...................... Điểm TC ................…… I. Listening (2ms) Task 1: Listen and choose the best answer:(1ms) 1. The fire happened ___________ years ago. A. three B. thirteen C. thirty D. thirty three 2. The fire stared ___________. A. in the living room B. in the bed room C. in the kitchen D. on the first floor 3. When the fire started, Christina ___________. A. was cooking B. was sleeping C. was eating D. was reading 4. ___________ came and rescued her. A. her brother B. her sister C. her father D. her mother 01). 02). 03). 04). Task 2: Listen and fill in the gaps:(1ms) Before the fire , I was (1)_______ . I always complained to my mother about how (2)_______ my room was or how few clothes I had. Then the fire came and destroyed (3)_______ we owned. But slowly I began to realise that I didn’t really need those things. I just needed my (4)_______ . After all, you can get new clothes any time, but a family can never be replaced. 1. _____________ 2. _____________ 3. _____________ 4. _____________ II. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others .(0,5m) 1. A. happy B. husband C. hobby D. honest 2. A. charity B. mechanic C. changeable D. children III. Choose a word in each line that has different stress pattern:(0,5m) 3. A. participate B. advantage C. voluntary D. disaster 4. A. intelligent B. interesting C. hospitable D. favourite IV. Choose the underlined word or phrase in each sentence that needs correcting: (0,5m) 5. I warned them against climb the mountain in such bad weather. A B C D 6. After she bought herself a new motorbike, she sold her bicycle. A B C D V. Choose the correct answer:(1ms) 7. The boy glanced at me and turned away. A. looked carefully B. looked quickly C. looked attentively D. looked suspiciously 8. A _______ is a competition in which people try to win something. A. test B. examination C. contest D. survey 9. Those foreign tourists are looking forward to enjoying Vietnamese Tet holidays with_______ . A. exciting B. excitement C. excite D. excited 10. People often go to pagoda to pray _______ happiness and luck. A. against B. on C. for D. of 11. Her mother prevented her _______ going out tonight. A. against B. about C. from D. at 12. When Mr. Lam came, we _______ the room. A. cleaned B. was cleaning C. were cleaning D. clean 13. They _______ in Ho Chi Minh City since 1975. A. lived B. have lived C. has lived D. live. 14. ______ twice, he didn’t want to try again. A. Having fail B. Have failed C. to have failed D. Having failed 15. If I had enough money, I _______ abroad to improve my English. A. would go B. wouldn’t go C. would have gone D. wouldn’t have gone Đề kiểm tra cuối kỳ I - Môn TIẾNG ANH 11 (CT 7 năm) - Mã đề 01 1
  2. 16. If it_______convenient, we’ll go out for a drink tonight, A. be B. is C. was D. were VI. Read the passage and choose the correct answer for each question: (1pt) Each summer, the Winant and Clayton Volunteer program sends a group of Americans to volunteer in London for seven weeks and provides housing and a small stipend to help defray the high cost of living. After seven weeks of volunteering, participants have two weeks to travel independently before returning to London to evaluate the program and get their flight back to the United States. Deciding to participate takes a small leap of faith. The roster of volunteer placements and housing options can change from year to year and volunteers can’t choose their placement in advance. But once you’re accepted you instantly feel that you’ve joined a close-knit group. The volunteer coordinator is in frequent contact through mailings and e-mails to help you prepare for the trip, and there is a daylong orientation in New York that bring all the volunteers together before departure for London. 17. How long do a group of Americans volunteer in London? A. Two weeks. B. Each summer. C. Seven weeks D. Three weeks 18. What does the Winant and Clayton Volunteer program provide them with? A. Housing and a small stipend B. A few short essays. C. Transportation. D. Foods and clothes 19. What can the volunteers do after seven weeks of volunteering ? A. They can have two weeks to travel independently. B. They can have two weeks to evaluate the program. C. They can return to London. D. They can get their flight back to the United States. 20. How does the volunteer coordinator keep in contact with you? A. Through television and newspapers B. Through telephone and e-mails C. Through mailings and e-mails D. Through radio and cell phone. VII. Choose the word/ phrase among A,B,C or D that best fits the blank in the passage:(1ms) One can hardly do anything without a friend. We need friends to (21)_______ our joy and sorrow; we go to friends for help when there are problems that we cannot solve alone. But not all (22)_______ are friendly to each other can be called (23)_______ . True friends must have such (24)_______ as unselfishness, constancy, loyalty, (25)___trust and sympathy between friends. Therefore, if we want to have a true friend, we first must have these ones. 21. A. give B. show C. divide D. share 22. A. who B. whom C. which D. whose 23. A. bad friends B. true friends C. relatives D. acquaintances 24. A. qualities B. experiences C. quantities D. talents 25. A. between B. among C. mutual D. each other 01). 06). 11). 16). 21). 02). 07). 12). 17). 22). 03). 08). 13). 18). 23). 04). 09). 14). 19). 24). 05). 10). 15). 20). 25). VIII. WRITING: Rewrite the following sentences. (1ms) 1. My younger sister is not old enough so she can’t go to school by herself  If...................................................................................................................................................... 2. The accident happened because the driver was careless.  If…................................................................................................................. …………………....... 3. “ It was nice of you to help me. Thank you”, Miss White said to Peter.  Miss White thanked…....................................................................................................................... 4. “I have always wanted to be a pilot”, Nam said to me.  Nam has always dreamed .................................................................................................................. 5. The cat jumped through the window.  The little boy saw............................................................................................................................... THE END Đề kiểm tra cuối kỳ I - Môn TIẾNG ANH 11 (CT 7 năm) - Mã đề 01 2
  3. ĐÁP ÁN ĐỀ KIỂM TRA CUỐI KỲ I NĂM HỌC 2020-2021 Môn: TIẾNG ANH - Lớp: 11 (CT 7 năm) Mã đề: 01 I. Listening (0,25 đ X 8 câu = 2 đ) Task 1 1. B 2.C 3. B 4. D Task 2 1 . selfish 2. small 3. everything 4. family II, III, VI, V, VI, (0,2 đ X 25 câu = 5đ) 01. D 06. A 11. C 16. B 21. D 02. B 07. B 12. C 17. C 22. A 03. C 08. C 13. B 18. A 23. B 04. A 09. B 14. D 19. A 24. A 05. B 10. C 15. A 20. C 25. C VIII. WRITING (0,2 đ X 5 câu = 1đ) 1.  If my younger sister were old enough she could go to school by herself . 2.  If the driver hadn’t been careless, the accident wouldn’t have happened. 3.  Miss White thanked Peter for helping her. 4.  Nam has always dreamed of being a pilot. 5.  The little boy saw the cat jump through the window. Đề kiểm tra cuối kỳ I - Môn TIẾNG ANH 11 (CT 7 năm) - Mã đề 01 3
ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
2=>2