intTypePromotion=1

Đề kiểm tra học kỳ I lần 2 năm học 2012 - 2013 môn tiếng anh 10 - Đề 1

Chia sẻ: Hồ Diễm | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:4

0
89
lượt xem
14
download

Đề kiểm tra học kỳ I lần 2 năm học 2012 - 2013 môn tiếng anh 10 - Đề 1

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Các bạn học sinh và quý thầy cô tham khảo miễn phí Đề kiểm tra học kỳ I lần 2 năm học 2012 - 2013 môn tiếng anh 10 - Đề 1 để hệ thống kiến thức học tập cũng như trau dồi kinh nghiệm ra đề thi

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Đề kiểm tra học kỳ I lần 2 năm học 2012 - 2013 môn tiếng anh 10 - Đề 1

  1. Đề 1 ĐỀ KIỂM TRA LẦN 2 HỌC KÌ I NĂM HỌC: 2012-2013 Môn : Tiếng Anh 10 Thời gian : 45’ I.Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others : (0.75p) 1.A.send B.get C.pretty D.well 2.A.deaf B.teach C.read D.sleep 3.A.pity B.children C.blind D.finger II.Choose the best answer among A, B, C or D that best completes each sentence :(3.5p) 4.The children have every reason to be proud……………..their efforts. A.of B.on C.with D.at 5.She earned a degree in Physics and went on to take another degree in Mathematics. A.decided B.determined C.continued D.harbored 6.Ann is interested in…………….young children. A.teach B.teaches C.to teach D.teaching 7.He agreed……………… the job as soon as possible. A.start B.starting C.to start D.started 8.Claude………………….in Canada. A.use to live B.used to live C.used to living D.to used to live 9.I’m looking for a person…………..can repair this machine. A.who B.where C.which D.whom 10.Our flight was delayed, …………….meant we had to wait for hours at the airport. A.that B.who C.which D.whom 11………………your house painted last year ? A.Had B.Did C.Was D.Have 12.Thousands of animals…………….in the forest fire recently. A.have been killed B.has been killed C.were killed D.was killed 13.How are you ? A.How do you do? B.It’s very far from here C.I’m fine. Thanks D. I’m tall 14.In 1788, he…………….his last great work in Vienna. A.writes B.has written C.was writing D.wrote 15.By the time he arrived, all his classmates………………… A.left B.had left C.leave D.have left 16.The children come from large and poor families, which …………….them from having proper schooling. A.differed B.allowed C.prevented D.realised 17………………do you want ? A box of chocolates A.When B.Who C.How D.What III.Choose the underlined part which needs correcting : (0.75p) 18.The film is about the boy which lost all money in the fire. A B C D 19.John is very good at take photograghs. A B C D 20.She has breakfast at 8.30, then she go to work immediately. A B C D IV. Read the passage and answer the questions : (2p) Ernest Hemingway was one of the greatest American writers. He was born in Illinois in a family of a doctor.At school he was a successful student. He wrote prose and poetry for the school library magazine, and edited the school newspaper. In 1917, when World War I broke out, he
  2. wanted to joined the army but was refused. In 1920, he began to earn money by writing stories and novels. To get the material for his future stories and novels, Hemingway travelled to many places all over the world. Hemingway’s last work, “The Old man and the Sea”, is about the courage of an old fisherman and was mentioned as one of his best works. Questions : 1.What was his father’job ? 2.What kind of student was he ? 3.Why did Hemingway travel to many places all over the world ? 4.What was his last work about ? V.Fill in each blank with a suitable word from the box : (1.5p) break students or city from school I am a secondary………1….. student. My school is in the centre of the……2……… It is very old and beautiful with about five hundred ……3…… and seventy teachers. I go to school everyday………4……. 9:00 a.m to 3:30pm. First, we have lessons. Then we have a lunch……5…….. for one and a half hours. After that we either have more lessons ……6…….. play games. VI.Rewrite the following sentences, using the suggestions given : (1.5p) 1.A thief has stolen his car. His car……………………………………………………………… 2.The film is very interesting. David watched it last night. The film……………………………………………………………. 3.I went to bed after I had finished my homework. Before……………………………………………………………….
  3. ĐÁP ÁN ĐỀ 1 I 1C 2A 3C II 4A 5C 6D 7C 8B 9A 10C 11C 12A 13C 14D 15B 16C 17D III 18B 19D 20C IV 1.He was a doctor. 2.He was a successful student. 3.to get the material for his future stories and novels. 4.the courage of an old fisherman. V 1 school 2 city 3 students 4 from 5 break 6 or VI 1.His car has been stolen by a thief. 2.The film which David watched last night is very interesting. 3.Before I went to bed, I had finished my homework.
  4. MA TRẬN ĐỀ 1 ĐỀ 2 Trường: THPT Nguyễn Trung Trực MA TRẬN ĐỀ KIỂM TRA LẦN 2 HỌC KỲ I- Năm học 2012- 2013 MÔN: TIẾNG ANH 10 Nội dung Nhận biết Thông hiểu Vận dụng Cộng TNKQ TL TNKQ TL TNKQ TL 1. Phát âm 2 1 3 (0,5đ) (0,25đ) (0,75đ) 7,5% 2. Từ vựng và 8 4 2 14 ngữ pháp (2đ) (1đ) (0,5 đ) (3,5đ) 35% 3. Tìm lỗi sai 2 1 3 (0,5đ) (0,25đ) (0,75đ) 7,5% 4. Đọc hiểu 2 1 1 4 đoạn văn, trả (1đ) (0,5đ) (0,5đ) (2đ) lời câu hỏi 20% 5. Điền từ cho 3 3 6 sẵn vào chỗ (0,75) (0,75) (1,5đ) trống 15% 6. Viết câu 3 3 (1,5đ) (1,5đ) 15% Tổng số câu 17 10 6 33 Tổng số điểm 4,75 2,75 2,5 10 Tỉ lệ 47,5% 27,5% 25% 100%

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản