intTypePromotion=2
Array
(
    [0] => Array
        (
            [banner_id] => 141
            [banner_name] => KM2 - Tặng đến 100%
            [banner_picture] => 986_1568345559.jpg
            [banner_picture2] => 823_1568345559.jpg
            [banner_picture3] => 278_1568345559.jpg
            [banner_picture4] => 449_1568779935.jpg
            [banner_picture5] => 
            [banner_type] => 7
            [banner_link] => https://tailieu.vn/nang-cap-tai-khoan-vip.html
            [banner_status] => 1
            [banner_priority] => 0
            [banner_lastmodify] => 2019-09-18 11:12:45
            [banner_startdate] => 2019-09-13 00:00:00
            [banner_enddate] => 2019-09-13 23:59:59
            [banner_isauto_active] => 0
            [banner_timeautoactive] => 
            [user_username] => minhduy
        )

)

Đề thi học kỳ 1 (2011-2012) môn Tiếng Anh lớp 6 - Trường THCS Ngô Quyền

Chia sẻ: Lam Chi Linh | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:5

1
1.021
lượt xem
455
download

Đề thi học kỳ 1 (2011-2012) môn Tiếng Anh lớp 6 - Trường THCS Ngô Quyền

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Tham khảo Đề thi học kỳ 1 (2011-2012) môn Tiếng Anh lớp 6 - Trường THCS Ngô Quyền giúp các bạn có tài liệu chất lượng ôn tập và rèn luyện kỹ năng Tiếng Anh, các bài tập trong chương trình Tiếng Anh THCS sẽ giúp bạn thực hành rèn luyện ngữ pháp tốt. Chúc các bạn học và làm bài kiểm tra đạt điểm cao.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Đề thi học kỳ 1 (2011-2012) môn Tiếng Anh lớp 6 - Trường THCS Ngô Quyền

  1. PHÒNG GD & ĐT DIÊN KHÁNH ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ I NĂM HỌC 2011-2012 TRƯỜNG THCS NGÔ QUYỀN Môn : TIẾNG ANH 6 ==== Thời gian làm bài : 45 phút ( không kể thời gian phát đề ) Giám thị : ………………………………... ĐIỂM: Thí sinh : ………………………………… Lớp : 6 …….. ĐỀ A * PHẦN TRẮC NGHIỆM ( thời gian làm bài 15 phút ) A. LANGUAGE FOCUS. ( 4 ms ) I. Choose the best answer. ( 3 ms ) 1. + What are they doing? - They ______ ________________ lunch. A. is having B. are having C. is eating D. am eating 2. The movie theater is ___________________ the toy store and the restaurant. A. between B. to the right of C. behind D. in front of 3. This is her brother _____________ name’s Tam. A. My B. His C. Her D. Your 4. I ___________________ my teeth every day. A. do B. have C. brush D. get 5. There are thirty-five _________________ in my class. A. student B. a student C. students D. the students 6. There is _____________ rice paddy near our house. A. a B. an C. the D. Ø 7. Do girls _____________ volleyball after school ? – Yes, they do. A. read B. play C. do D. listen 8. Is your house beautiful ? – Yes, it ____________ . A. isn’t B. aren’t C. is D. are 9. Our mother works in the hospital. She is a ________________ . A. doctor B. teacher C. engineer D. worker 10. ____________ does Mr. Hung travel to work ? - By motorbike. A. What B. How C. Where D. How old 11. + What time is it ? - ________________________ o’clock. A. It’s six thirty B. It’s thirty past six C. It’s half past six D. It’s six 12. Ngo Quyen School is in ______________________ . It is very quiet. A. town B. the city C. the country D. my house II. Pronunciation. ( 1m ) Which underlined part is pronounced differently from the others ? 1. A. bike B. morning C. river D. history 2. A. watches B. washes C. does D. closes 3. A. homework B. come C. go D. hotel 4. A. seven B. twenty C. ten D. eleven **** Good luck ****
  2. PHÒNG GD & ĐT DIÊN KHÁNH ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ I NĂM HỌC 2011-2012 TRƯỜNG THCS NGÔ QUYỀN Môn : TIẾNG ANH 6 ==== Thời gian làm bài : 45 phút ( không kể thời gian phát đề ) Giám thị : ………………………………... ĐIỂM: Thí sinh : ………………………………… Lớp : 6 …….. ĐỀ B * PHẦN TRẮC NGHIỆM ( thời gian làm bài 15 phút ) A. LANGUAGE FOCUS. ( 4 ms ) I. Choose the best answer. ( 3 ms ) 1. Is your house beautiful ? – Yes, it ____________. A. isn’t B. aren’t C. is D. are 2. Our mother works in the hospital. She is a ________________ . A. doctor B. teacher C. engineer D. worker 3. + What are they doing? - They _______ ________________ lunch. A. is having B. are having C. am eating D. is eating 4. The movie theater is _________________ the toy store and the restaurant. A. between B. to the right of C. behind D. in front of 5. _______________ does Mr. Hung travel to work ? - By motorbike. A. What B. How C. Where D. When 6. There is _____________ rice paddy near our house. A. a B. an C. the D. Ø 7. Do girls ______________ volleyball after school ? – Yes, they do. A. read B. play C. do D. listen 8. Ngo Quyen School is in _____________________ . It is very quiet. A. town B. the city C. the country D. my house 9. This is her brother _____________ name’s Tam. A. My B. His C. Her D. Your 10. + What time is it ? - __________________________ o’clock. A. It’s six thirty B. It’s thirty past six C. It’s half past six D. It’s six 11. I _______________ my teeth every day. A. do B. have C. brush D. get 12. There are thirty-five ___________________ in my class. A. student B. a student C. students D. the students II. Pronunciation. ( 1m ) Which underlined part is pronounced differently from the others ? 1. A. stadium B. bank C. plane D. eraser 2. A. read B. leave C. breakfast D. eat 3. A. lakes B. markets C. museums D. lamps 4. A. window B. town C. down D. flower **** Good luck ****
  3. PHÒNG GD & ĐT DIÊN KHÁNH ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ I NĂM HỌC 2011-2012 TRƯỜNG THCS NGÔ QUYỀN Môn : TIẾNG ANH 6 ==== Thời gian làm bài : 45 phút ( không kể thời gian phát đề ) Giám thị : ………………………………... ĐỀ A Thí sinh : ………………………………… Lớp : 6 …….. * PHẦN TỰ LUẬN ( thời gian làm bài 30 phút ) B. READING. ( 3 ms ) Read the passage and then do the exercises below. Huong is a student in grade 6 at Ngo Quyen School. Every morning, she gets up and brushes her teeth at 6 o’clock. Then she has breakfast and helps her Mom in the market. At 8 o’clock, she goes home and does her homework. Then she has lunch, gets dressed and goes to school at 12.15. The school is not near her house, so she goes by bike. Classes start at 1 o’clock and end at 5.15. After school, Huong goes home and helps her Mom cook dinner. She takes a shower and watches Doremon on TV from 7.15 to 8.00. Then she does her homework and goes to bed at 9.30. 1. True (T) or false (F) ? (1m) a) Huong is in grade 6. ___ b) Every morning, she helps her Mom in the market. ___ c) She goes to school in the morning. ___ d) Huong plays games with her friends after school. ___ 2. Answer these questions: (2ms) 1) What does Huong do? _____________________________________________________ 2) Does she do her homework in the morning? ____________________________________ 3) What time does she leave home? _____________________________________________ 4) How does she go to school? ________________________________________________ C. WRITING. ( 3 ms ) I. Unscramble and write the sentences. ( 1.5ms ) 1) travels / to / Ha Noi / Mrs. Thanh / train / by / . _________________________________________________________________________ 2) field / house / paddy / in / a / lives / Ngan / near / a / . _________________________________________________________________________ 3) have / we / English / don’t / Math / on / and / History / Tuesday / , / . / _________________________________________________________________________ II. Write 6 sentences about your daily activities. ( 1.5 ms ) Hi, my name’s ______________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ *** Good luck ***
  4. PHÒNG GD & ĐT DIÊN KHÁNH ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ I NĂM HỌC 2011-2012 TRƯỜNG THCS NGÔ QUYỀN Môn : TIẾNG ANH 6 ==== Thời gian làm bài : 45 phút ( không kể thời gian phát đề ) Giám thị : ………………………………... ĐỀ B Thí sinh : ………………………………… Lớp : 6 …….. * PHẦN TỰ LUẬN ( thời gian làm bài 30 phút ) B. READING. ( 3 ms ) Read the passage and then do the exercises below. Huong is a student in grade 6 at Ngo Quyen School. Every morning, she gets up and brushes her teeth at 6 o’clock. Then she has breakfast and helps her Mom in the market. At 8 o’clock, she goes home and does her homework. Then she has lunch, gets dressed and goes to school at 12.15. The school is not near her house, so she goes by bike. Classes start at 1 o’clock and end at 5.15. After school, Huong goes home and helps her Mom cook dinner. She takes a shower and watches Doremon on TV from 7.15 to 8.00. Then she does her homework and goes to bed at 9.30. 1. True (T) or false (F) ?: (1m) a) Huong is in grade 7. ___ b) Every morning, she helps her Mom in the market. ___ c) She goes to school in the afternoon. ___ d) Huong plays games with her friends after school. ___ 2. Answer these questions: (2ms) 1) What does Huong do? _____________________________________________________ 2) Is the school near her house? ________________________________________________ 3) How does she go to school? ________________________________________________ 4) What time does she go to bed? ______________________________________________ C. WRITING. ( 3 ms ) I. Unscramble and write the sentences. ( 1.5ms ) 1) travels / to / Ha Noi / Mrs. Thanh / train / by / . _________________________________________________________________________ 2) field / house / paddy / in / a / lives / Ngan / near / a / . _________________________________________________________________________ 3) we / English / don’t / have / Math / on / and / History / Tuesday / , / . / _________________________________________________________________________ II. Write 6 sentences about your daily activities. ( 1.5 ms ) Hi, my name’s ______________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ *** Good luck ***
  5. ANSWER KEYS * PHẦN TRẮC NGHIỆM : A. Language focus. (4 ms) ĐỀ A ĐỀ B I. 1. B 2. A 3. B 4. C 5. C 6. A I. 1. C 2. A 3. B 4. A 5. B 6. A 7. B 8. C 9. A 10. B 11. D 12. C 7. B 8. C 9. A 10. D 11. C 12. C II. 1. A 2. C 3. B 4. D II. 1. B 2. C 3. C 4. A * PHẦN TỰ LUẬN : B. Reading. ( 3 ms ) I. 1. T 2. T 3. F 4. F I. 1. F 2. T 3. T 4. F II. 1. She is a student. II. 1. She is a student. 2. Yes, she does. 2. No, it isn’t. 3. She leaves home at 12.15. 3. She goes by bike. 4. She goes by bike. 4. She goes to bed at 9.30. C. Writing. ( 3 ms ) I. 1. Mrs. Thanh travles to Ha Noi by train. 2. Ngan lives in a house near a paddy field. 3. We don’t have English, Math and History on Tuesday. II. Write 6 sentences about your daily actitivites. ( Students’ writing ) MA TRAÄN ÑEÀ KIEÅM TRA HỌC KỲ I – LÔÙP 6 Nhaän bieát Thoâng hieåu Vaän duïng Chuû ñeà Cấp độ thấp Cấp độ cao Cộng TNKQ TL TNKQ TL TNKQ TL TNKQ TL A. TỪ & VĂN PHẠM Đọc Đọc Đọc 16 C 9C 5C 2C 16 C 4.0 2.25 1.25 0.5 4.0 = 40% 40% B. ĐỌC Đọc Đọc Đọc Đọc Đọc 8C 1C 1C 3C 1C 2C 8C 3.0 0.25 0.5 0.75 0.5 1.0 3.0 = 30% 30% C. VIẾT Viết Viết Viết Viết 9C 1C 2C 1C 5C 9C 3.0 30% 0.5 1.0 0.25 1.25 3.0 = 30% 33 C 10 C 2C 8C 3C 2C 3C 5C 33 C 10.0 2.5 1.0 2.0 1.5 0.5 1.25 1.25 10 ñieåm 100% 25% 10% 20% 15% 5% 12.5% 12.5%

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

AMBIENT
Đồng bộ tài khoản