intTypePromotion=3

Đề thi học sinh giỏi lớp 12 môn Anh THPT - Kèm đáp án

Chia sẻ: Thanh Cong | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:311

0
525
lượt xem
143
download

Đề thi học sinh giỏi lớp 12 môn Anh THPT - Kèm đáp án

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Để giúp các bạn có thêm phần tự tin cho kì thi học sinh giỏi sắp tới và đạt kết quả cao. Dưới đây là đề thi học sinh giỏi lớp 12 môn Tiếng Anh kèm đáp án mời các bạn tham khảo. Chúc các bạn thi tốt và đạt điểm cao.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Đề thi học sinh giỏi lớp 12 môn Anh THPT - Kèm đáp án

  1. Tr­êng THPT Cao Léc §Ò s¬ kh¶o k× thi chän häc sinh giái Líp 12 THPT n¨m häc 2010-2011 M«n: English 12 Thêi gian lµm bµi: 180 phót (Kh«ng kÓ thêi gian giao ®Ò) I, Choose the best answer to complete the sentences (20p) 1.In the hotel lobby the detective caught…….of the man who had been hired to follow A. Glance B. View C. Vision D. Sight 2. What are you looking…….in my bag? Get out of here! A. Through B. After C. For D. Up 3. “ Go on, finish the detest. It needs…….up because it won’t stay until tomorrow. A. Eat B. Eating C. To eat D. Eaten 4. Before he left on his trip to America, the young man promised his parents he……..to them regularly. A. Is waiting B. Will write C. Should write D. Would write 5. Andrew couldn’t ……...him self laughing at the Maggie’s face. A. Help B. Stop C. Escape D. Avoid 6. If only we…….more time, we could have seen more of the country. A. Had B. Have had C. Had had D. Would have had 7. They took the baby to church to be……. A. Named B. Christening C. Christened D. Baptism 8. Babies have to learn how…….before they can walk. A. Creep B. Craw C. Stride D. Stroll 9. She was unhappy……..her childhood. A. During B. For C. While D. As 10. The twins look so…….their father. A. Likely B. Likeness C. Alike D. Like 11. Katie really……her mother. She has got the same character. A. Take after B. Takes up C. Takes in D. Take on 12. There are……..supplies of finish in the river. A. A bounded B. Activated C. Abandoned D. Abundant 13. Ann…….tea very often. A. Doesn’t drink B. Don’t drink C. Didn’t drink D. Hasn’t drink 14. My brother……me for weeks. A. Hasn’t phoned B. Didn’t phone C. Isn’t phone D. Not phone 15. She can’t get home ……she has no money. A. Unless B. If C. Until D. Without 16. The water company will have to …..off water supplies while repairs to the pipes ear carry out. A. Cut B. Take C. Break D. Set 17. If you are not too tired we could have a ……of tennis after lunch. A. Match B. Play C. Game D. Party 18. ……Accepting your job offer. I’d like to know a bit more about the company. A. In advance B. In order C. Until D. Before 19. Can you …..the papers with you when you come to see me please. A. Bring B. Collect C. Take D. Get 20. Can you tell me the……..of these shoes? A. Charge B. Price C. Amount D. Expense 1
  2. II. Read the passage, then choose the best answer by circling the letter A, B, C or D ( 15p ): The driving instructor I’m a drivingtest examiner. I (0 )……A….my own driving school for twelve years before applying to become an examiner in 1966. Since then I’ve (1) …… to examine lorry and bus driver and instruct trainee examiners. I (2) ……that I’ve assessed 16.000 people and passed around half of them. The first lorry driver I passed ( 3) ……tears. However, the most (4)…….reasons for failing are not being ready and being too (5)……In wardly I’m telling the candidates not to do something stupid like(6)……out into moving traffic, but I’m not (7) …..to tell them how to drive. When I (8) ….my own test I was extremely nervous and had to (9) …..with a very strict and unfriendly examiner. We’re taught nowadays to put people at their (10) ….We pass everyone who’s up to (11) …., but people often present themselves too soon. I’ve never been offered money to pass anyone, (12)…..one man asked me if he could make me change my (13)…. .I then (14)……him to the police. My ambition is to be a supervising examiner in (15)…..off test center in a lager area. 0 (example) A. Run B. Help C. Kept D. Possessed 1. A. Resulted B. Succeeded C. Qualified D. Mastered 2. A. Count B. Number C. Judge D. Estimate 3. A. Burst into B. Turned back C. Carried on D. Set off 4. A. Simple B. Regular C. Average D. Common 5. A. Tense B. Tight C. Stretched D. Stiff 6. A. Make B. Pull C. Pick D. Stand 7. A. Admitted B. Let C. Allowed D. Enable 8. A. Took B. Performed C. Achieved D. Effected 9. A. Suffer B. Meet C. Experience D. Deal 10. A. Rest B. Ease C. Peace D. Leisure 11. A. Limit B. Test C. Measure D. Stand 12. A. While B. Even C. Although D. Despite 13. A. Mind B. Thoughts C. Attitude D. View 14. A. Reported B. Declared C. Announced D. Notified 15. A. Responsible B. care C. Duty D. Charge III, Fill in each the numbered spaces in the passage with only one word. (20p) Bob Geldof was born in 1953 in Dublin, where he went to school (1).............. he was an intelligent students, he left school with few qualifications. He had (2).............. variety of Jobs in England, Spain and Canada (3).............. eventually becoming a successful pop star. However, he is now best known for the work he had done (4).............. help starving people in Ethiopia. Like many other people he (5).............. shocked by television (6).............. of people dying of hunger there in 1984. He therefore decided that he (7).............. persuade famous British pop (8).............. to make a record together, and (9).............. the profits from (10).............. to send money and food. The record, called “Do they know it’s Christmas?” was a great success and (11).............. a lot of money, all of (12).............. was used in Ethiopia. It soon became clear that much (13).............. money was still needed and so in 1985 Geldof organized two huge contents in the same day one in England and the (14).............. in the United States. Many of the world’s best known pop start played and sang, all of them performing without (15).............. paid the concerts were (16).............. on television through out the world, and it has (17).............. estimated that that nearly a billion people saw some (18).............. all of the broadcast. While they were 2
  3. (19).............. they live performance on television, people was asked to send money and many (20).............. so in Britain alone, over forty million pounds was given. Answer: 1. …………………………. 11. …………………………. 2. …………………………. 12. …………………………. 3. …………………………. 13. …………………………. 4. …………………………. 14. …………………………. 5. …………………………. 15. …………………………. 6. …………………………. 16. …………………………. 7. …………………………. 17. …………………………. 8. …………………………. 18. …………………………. 9. …………………………. 19. …………………………. 10. …………………………. 20. …………………………. IV, Finish each of the following sentences in such way that it means exactly the same as the sentence printed before it, using the word given. Do not change the word given. (20P) 1. What exactly id happening? (going) …………………………………………………………………………………… 2. There were a lot id people on the bus. (with) …………………………………………………………………………………… 3. You were in my dreams last night. (about) …………………………………………………………………………………… 4. Tina rewrote the French book in Spanish. (from) …………………………………………………………………………………… 5. I think a rest would do you good. (from) …………………………………………………………………………………… 6. I find working here really enjoyable. (enjoyable) …………………………………………………………………………………… 7. I study hard, so I spend a lot of time in the library. (means) …………………………………………………………………………………… 8. I’ll be home late. (until) …………………………………………………………………………………… 9. We used to spend Sunday afternoons working in the garden. (would) …………………………………………………………………………………… 10. Paul is different from what he used to be. (has) …………………………………………………………………………………… V, Write the correct forms of the words in brackets. (10p) A friend of mine, Judith Neison (1. presently, work) in the international sales division at an electronics firm. She (2. just, return) from a trip to Japan. She (3. ask) (4. go) to Japan because she can speak Japanese. When she (5. be) a business student at Boston university, she (6. study) Japanese until she (8. go) to Tokyo last year. While she was there, she (9. speak) Japanese everyday and (10. enjoy) every minute of it. She’s anxious to return. Answer: 1. ……………………………….. 6. ……………………………….. 2. ……………………………….. 7. ……………………………….. 3. ……………………………….. 8. ……………………………….. 4. ……………………………….. 9. ……………………………….. 5. ……………………………….. 10. ……………………………….. 3
  4. VI, Complete the sentences to make a complete passage using the words given. (20p) 1. How/ lovely/ you/ your letter. ……………………………………………………………………………………… 2. All the Vietnamese students/ stay/ us/ you/ first/ write/ us/ Hanoi. ……………………………………………………………………………………… 3. I/ delighted/ news/ your marriage. ……………………………………………………………………………………… 4. We/ well/ .I/ busy. ……………………………………………………………………………………… 5. I/ return/ visit/ Japan/.It/ wonderful/ trip. ……………………………………………………………………………………… 6. Languages school/ close down/ we/ longer/ students/ Haddington. ……………………………………………………………………………………… 7. The school/ move/ Edinburgh. ……………………………………………………………………………………… 8. Give/ love/ girls/ boys/ tell/ them/ write/ me. ……………………………………………………………………………………… 9. Who/ know/ we/ meet/ sometimes/ future. ……………………………………………………………………………………… 10. Wishes/ you/ everyone. ……………………………………………………………………………………… THE END. 4
  5. Keys I, Choose the best answer to complete the sentences (20p) 1. D 2. C 3. B 4. D 5. B 6. B 7. C 8. C 9. A 10. D 11. A 12. D 13. A 14. A 15. B 16. A 17. C 18. D 19. A 20. B II. Read the passage, then choose the best answer by circling the letter A, B, C or D ( 15p): 1. C 2. D 3. A 4. D 5. A 6. B 7. C 8. A 9. D 10. B 11. D 12. C 13. A 14. A 15. D III, Fill in each the numbered spaces in the passage with only one word. (20p) 1. Though/ although 11. Made/ raised 2. A 12. Which 3. Before 13. More 4. To 14. Other 5. Was 15. Being/ getting 6. Pictures/ reports, shots, ? 16. Shown, broadcast/ live 7. Would/ should, must 17. Been 8. Singers/ starts/ musicians/ groups 18. Or 9. Use/ utilize 19. Watching/ viewing 10. It/ this 20. Did IV, Finish each of the following sentences in such way that it means exactly the same as the sentence printed before it, using the word given. Do not change the word given. (25P) Example: This hotel is cheaper than that one. (as ) That hotel isn’t as cheap as this one. 1. What exactly is 2. The bus was crowded with people 3. I dreamed about you last night 4. Tina rewrote the French book in French into Spanish 5. I think you would benefit from arrest 6. I am enjoying working here 7. I study hard and this means spending a lot of time in the library 8. I won’t be home until late 9. We would spend Sunday afternoon working in the garden 10. Paul has changed V, Write the correct forms of the words in brackets. (10p) 1. Is presently working 2. Has just returned 3. Was asked 4. To go 5. Was 6. Studied 7. Had never had 5
  6. 8. Won’t 9. Spoke 10. Enjoyed VI, Complete the sentences to make a complete passage using the words given. (20p) 1. How lovely to receive your letter 2. Of all the Vietnamese students, who stayed with us You are all the first to write to us from Hanoi 3. I am delighted to hear the news of your marriage 4. We are all well and I’ve been busy 5. I’ve just returned from a lovely visit from Japan. It was wonderful trip. 6. The language school has closed down and we no longer have any students in Haddington 7. The language school has moved to Edinburgh 8. Give my love to all the girls and boys and tell them to write to me 9. Who knows perhaps we may meet sometimes in the future 10. Best wish to you and every one. 6
  7. SỞ GD&ĐT TUYÊN QUANG KÌ THI CHỌN HỌC SINH GIỎI CẤP TỈNH LỚP 12 THPT NĂM HỌC 2007-2008 --------------- Đề chính thức Môn thi: Tiếng Anh Thời gian: 135 phút (Không kể thời gian giao đề) Đề thi gồm 09 trang -------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------ I. LISTENING You’ll hear people talking in eight different situations. For questions 1-8, choose the best answer by circling the corresponding letter A, B, or C. 1. You overhear this man in a shop. He wants to change some paint because... A. he doesn’t like the color. B. he thinks there is something wrong with it. C. he finds it makes him ill. 2. This woman is complaining at a railway station enquiry office. She is angry because... A. her train is late B. her train has been cancelled. C. she thinks the train service is very poor. 3. These two people are having an argument. Are they arguing about... A. the climate? B. the weather outside? C. the snowfall in recent years? 4. This is a conversation between a man and a woman. Is the man... A. a policeman? B. a garage mechanic? C. a judge or other official in a court of law? 5. The speaker in this extract is a very keen gardener. He is talking about his success in growing...
  8. A. a type of fruit. B. a type of vegetable. C. some flowers. 6. In this extract you are listening to someone speaking to quite a large group of people. Is he giving... A. a history lecture? B. a talk at a gardening club? C. advice to medical students? 7. This extract comes from a talk on the radio. Is this speaker describing... A. a piece of music? B. a magnificent building? C. a formal garden? 8. In this extract you can hear someone speaking on the phone. She wants to book some theatre tickets but she finds that... A. the performance is fully booked. B. the performance has been cancelled. C. she can no longer have a special discount. II. VOCABULARY AND GRAMMAR Part 1: Choose the best answer to complete sentences by circling the corresponding letter A, B, C or D 9. It’s difficult to________luxuries when you are used to having them. A. cut down on B. cut down at C. cut off on D. cut down into 10. I missed the seven o’clock news on the radio this morning. I ________up too late. A. came B. turned C. grew D. woke 11. Government should _________international laws against terrorism. A. bring up B. bring about C. bring in D. bring back
  9. 12. The advanced course in literature ________French. A. turned off me B. turned me away C. turned me off D. turned me against 13. When we fly to Ho Chi Minh city, we’re going to _________over in Da Nang to visit some friends. A. stop B. come C. arrive D. go 14. He died ____heart failure______Thursday night. His wife is still suffering_____shock. A. for/ at/ for B. of/ on/ from C. from/ on/ from D. at/ on/ from 15. They succeeded ________escaping________the burning house. A. on/ off B. in/ from C. in during D. on/ from 16. It never occurred _______me to ask him_____proof________his identity. A. for/ for/ of B. to/ for/ of C. to/ for/ for D. for/ for/ for 17. He is not independent_______any means. He depends______his father for everything. A. by/ on B. by/ upon C. at/ on D. A or B is correct 18. Scientists can’t agree on_______related to other orders of insects. A. that fleas are B. how fleas are C. how are fleas D. fleas that are 19. Fish have nostrils__________are used for smelling, not for breathing. A. they B. what C. whom D. that 20. It is believed________causes insomnia. A. too much caffeine B. that too much caffeine C. it is too much caffeine D. too much caffeine 21. The stimulation that infant animals receive affects their behaviour______they become adults.
  10. A. during B. since C. because D. when 22. _______sighting an approaching car, some drivers tend to speed up. A. When slowing down instead of B. Instead when slowing down at C. hen instead of slowing down D. Instead of slowing down when 23. Ballet dancers, ________actors, must spend many hours a day practicing before a performance. A. like B. the like C. the same D. same as 24. The man was in_________health that the family began to consider whether he could continue to live in his home. A. such bad B. too bad C. such worst D. so badly 25. ______other cells in the body, nerve cells are not healed or replaced when they are damaged or destroyed. A. Different B. Unlikely C. Unlike D. But 26. More ivory obtained from elephants in Africa_________those in Asia. A. rather than B. more than C. than from D. as well as 27. He pretended________me as she passed me in the street. A. not seeing B. not to be seen C. not see D. not to see 28. You________out yesterday without a coat. No wonder you caught cold. A. shouldn’t have gone B. haven’t gone C. hadn’t gone D. mustn’t have gone 29. If you________late, you would know what we are talking about now. A. were not B. have not been C. had not been D. are not 30. Never before_________in an earnest attempt to resolve their differences.
  11. A. have the leaders of these two countries met B. the leaders of these two countries have met C. have the leaders of these two countries meet D. met the leaders of these two countries 31. The number of chromosomes in a cell_________from species to species. A. varies B. vary C. varying D. to vary 32. Many parts of our beautiful city ______to look like mini garbage dumps. A. is starting B. do started C. are starting D. has started 33. The interviewer told her that he would earn $ 45000 a year,_________she to be offered the job. A. were B. should C. lest D. would 34. It sounds like you let people take advantage of you. _________, you need to learn to be more assertive. A. Otherwise B. If only C. What if D. If so 35. They are ugly and expensive. _________people buy them. A. Already B. Yet C. Thus D. Hence Part 2: Supply the correct form of the verb in brackets. Of the 530 students (36-apply)___ (37-admit)___ to the Mathematics Faculty of Oxford University ten-year-old Ruth Lawrence, from Hudderfield, (38- win)____the highest marks. Ruth’s parents, computer experts, (39- realize) their child had an usual gift for mathematics (40- coach) _____her at home. Ruth also (41- like)_____history, geography and (42- play)________the piano. The enrolment of ten-year-old mathematical genius in Oxford University creates problems both for Ruth and her lecturers. A special program (43- draw)_______up her in which study (44- combine)_______with elements of play. Ruth Lawrence is not without ambition: she (45- dream)_______ of becoming a doctor of sciences and professor of mathematics. Answers: 36_____________________ 41_____________________
  12. 37_____________________ 42_____________________ 38_____________________ 43_____________________ 39_____________________ 44_____________________ 40_____________________ 45_____________________ Part 3: Read the text and decide which is the best word A, B, C, or D to complete the gap 46-53. An example is given (0). I have learned, often the hard (0) way, that there are a few simple rules about how to make life easier both before and after the journey. First of all, you must always check and double-check departure times. This is absolutely essential. It is amazing how few people do this really carefully. Once I arrived at the airport few minutes before ten. My secretary had got the ticket for me and I thought she had said that the plane left at 10.50. I walked calmly to the departure gate, thinking I (46) _________had a little time to spare. I hadn’t bothered to take a good look at the ticket. The clerk at the desk told me politely but firmly that the departure time was 10.15 and that, (47)_________to international regulations, the flight was ‘now closed’. Secondly, you should remember that even in this (48)_______of credits cards, it is still important to have at least a little of the local currency with you when you arrive in a country. This can be absolutely essential if you are flying to a place few tourists normally visit. A few years ago, I was sent to Tulsa, Oklahoma. I flew there from London via Dallas with very little time to (49)_________planes in between. I arrived there at midnight and the bank at the airport was closed. The only (50)________to get to the hotel was by taxi and, since I had no American dollars, I offered to pay in British pounds instead. ‘Listen, buddy. I only take real money!’ the driver said angrily. Luckily, I was able to (51)_______a few dollars from a clerk at the hotel, but it was very embarrassing. The third and the last rule is to find out as much as you can about the weather at your (52)______before you leave. It may be very different from the weather at home. I feel sorry for some of my colleagues who travel in
  13. heavy suits and raincoats in March or April, when it is still fairly cool in places like London, Berlin or New York, to places like Athens, Rome or Madrid, where it is already beginning to get quite warm during the day. Few people understand just how important it is to have a right sort of clothes with you in these days of rapid air (53)________ 0. A. path B. road C. way D. street 46. A. still B. yet C. then D. already 47. A. regarding B. relating C. according D. referring 48. A. period B. time C. term D. age 49. A. exchange B. change C. transfer D. alter 50. A. way B. manner C. path D. route 51. A. borrow B. lend C. gain D. beg 52. A. goal B. aim C. objective D. destination 53. A. travel B. trips C. journeys D. voyages III. READING Part 1: You are going to read a teacher’s memories of a class she taught. For questions 54-60, choose the answer (a, B, C, or D) which you think fits best according to the text. Halliday’s writing leaned very much back to the left. He was the only pupil in the class who wrote in this way. He was a nuisance in poetry lessons as he would giggle and make faces and could never be persuaded to read aloud. His silly behaviour made me believe that he didn’t like poetry. However, when I gave class a test in which they had to write down some poetry they had learned by heart, Halliday seemed to know the most. Halliday had a special dislike for art and I allowed him to read during this period. He never volunteered for drama and refused to make a speech. Football was the one thing at which he excelled, but the sports teacher decided that he did not assert himself enough and he made another boy captain. This boy - his name was John Jones - could hardly read or write. All attempts to make him work failed, but he captained the team with amazing skill. I remember an occasion when he led our school eleven out of the changing rooms for a cup match against our fiercest rivals, the team from nearby
  14. Winterton School. The Winterton girls’ hockey team had already beaten our own girls’ team and this - plus their excellent start to the season – had raised their morale to a fearsome level. Even so, John played like a true professional. Our only scorer, he made good use of Halliday’s passes and scored a goal for every two that the Winterton players could manage between them. Though Kingston lost, the match was a triumph for Captain Jones! In spite of all this, the pupil who impressed me most in the end was David Halliday. He gained my admiration on a day when I had his class for art. They came into the hut shouting and pushing and I sent them out again and told them they would not have a lesson until they walked in properly. They thought it was fun to waste as much time as possible, and they jeered and cheered outside the hut. I let them go on for a minute. Suddenly the noise stopped and in marched Halliday. ‘They are all right now’, he said. ‘I’ve got them lined up.’ I looked outside and sure enough the pupils of class 2D were arranged like well drilled soldiers; they were in order of size and in perfect line – so still I could see them shivering in the chilly air. ‘Walk in quietly’, Halliday commanded. They obeyed their superior officer and the lesson began. Halliday himself, as usual, refused to work. ‘Can I just sit and have a nap?’ he asked. After the help he had given me I could hardly refuse. 54. Halliday stood out from the other pupils because of his... A. beautiful handwriting B. bad behaviour C. love of poetry D. skill as a footballer 55. Halliday failed to be chosen as captain of the football team because... A. he was thought to be lazy. B. he was thought to be a poor leader. C. Jones was bad at other things and needed encouragement. D. Jones was better at scoring goals when under pressure. 56. Who felt really confident at the start of the match? A. the Winterton girls’ hockey team B. the Winterton football team C. the Kinston team, led by John Jones D. John Jones and David Halliday 57. The match was a triumph for John Jones because... A. his team won. B. he scored all Kingston’s goals. C. he made good use of Halliday’s passes. D. he was chosen as Kingston’s captain in stead of Halliday.
  15. 58. After being turned out of the hut, class 2D started behaving themselves because... A. the teacher refused to let them in until they did. B. they had to obey their superior officer. C. David Halliday sorted them out. D. they wanted to get in out of the cold. 59. David Halliday’s teacher... A. admired his memory for poetry. B. admired his strong personality. C. realized that he deserved to be captain of the football team. D. realized that he deserved to read or rest during art lessons. 60. Halliday wanted a nap because... A. he hated art. B. he thought he deserved it. C. he was lazy. D. he had worked so hard organizing the pupils. Part 2: For questions 61-70, read the text below. Use the word given in capitals at the end of each line to form a word that fits in the space in the same line. There is an example at the beginning (0) There is nothing to match the (0) warmth and cosiness of a WARM genuine log-fire. The luxury and sheer (61)____________of sitting RELAX back and watching the progress of fire and flame is almost (62)_________. BELIEVE A log-fire appeals to all the senses. Yes, you can (63)____________taste ACTUAL and smell the (64)_____________of newly cut timber – and then enjoy FRESH the sight and sound of the minor (65)________________as it burns. EXPLODE Logs hiss for a while before they (66)__________burst in the heat, FINAL so the moment of (67)______________comes as a climax after lots of DESTROY suspense! All of this is very (68)____________, and the thing that makes it more DRAMA enjoyable than ever is that one’s feet are up and one’s whole body is
  16. being bathed in tropical heat. It’s a (69)_____________experience! MARVEL Answers: 61.____________ 62.______________ 63.______________ 64.______________ 65.____________ 66.______________ 67.______________ 68.______________ 69.____________ IV. WRITING Part 1: For questions 71 – 80, complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first sentence, using the word given. Do not change the word given. You must use between two and five words, including the word given. 70. He had to have his door mended. (someone) He had to___________________________his door. 71. The box was too heavy for John to carry the box on his back. (weight) Because of_________________________________________carry the box on his back. 72. He’d forgotten Jill’s phone number. (couldn’t) He___________________________________Jill’s phone number was. 73. I slept until the thunder woke me at seven o’clock. (woken) I______________________________________________at seven o’clock. 74. Bloggs have committed a serious crime. (guilty) Bloggs_________________________________a serious crime. 75. He was holding some flowers when he locked at Margaret’s door. (hand)
  17. He had___________________________ when he locked at Margaret’s door. 76. The knife was too blunt to cut the bread. (sharp) The knife_______________________to cut the bread. 77. It was raining so much that I stayed at home. (heavy) The rain_____________________________ I stayed at home. 78. I can’t find my shoes. (knew) I wish_____________________________were 79. Tom was definitely first in the queue. (doubt) There’s________________________________first in the queue. Part 2: Identify the one underlined word or phrase that must be changed in order for the sentence to be true by circling the corresponding letter A, B, C or D. 80. The tiny nucleus of an atom is held together by forces powerful capable of unleashing A B C D great energy. 81. Because of their beautiful coloration, palomino horses do often chosen as show horses A B C D for parades. 82. The discovering of quarks, minute particles of matter, has led to a new age in particle A B C
  18. physics. D 83. Thanksgiving Day, a uniquely North American holiday, is celebrated in the United States A B on the four Thursday in November. C D 84. A square is a geometric shape which is as long as is tall and which has four right angles. A B C D 85. The incidence of which is now referred to as cryovolcanism, or ice volcanoes, is quite A B C high on the surface of Triton, one of the moons of Neptune. D 86. Neither oil drilling or gas exploration can be prevented from steadily changing the face A B C D of Arctic. 87. Water and petroleum are the only two liquids what occur in large quantities in nature. A B C D 88. Solar astronomers have recently observed bursts of coherent radio waves coming from a
  19. A B C specific locations on the sun’s surface. D 89. Substances such as DDT become more concentrated in each successively level in an A B C D ecological pyramid. Part 3: You are required to write a papagraph of at least 150 words to talk about “The benefits of forests to human life” ........................................................................................................................... ........................................................................................................................... ........................................................................................................................... ........................................................................................................................... ........................................................................................................................... ........................................................................................................................... ........................................................................................................................... ........................................................................................................................... ........................................................................................................................... ........................................................................................................................... ........................................................................................................................... ........................................................................................................................... ........................................................................................................................... ........................................................................................................................... ........................................................................................................................... ...........................................................................................................................
  20. ........................................................................................................................... ........................................................................................................................... ........................................................................................................................... ............................................... Hết

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

Đồng bộ tài khoản